با سلام و عرض ادب خدمت کلیه دوستان گرامی.
با توجه به اهمیت آموزش در بخش محصولات و تهیه مواد اولیه، تیم پشتیبانی شرکت طبخ شمیم شروع به تهیه مقالات و دانستنیهای بحش آموزش در حوزه مواد غذائی، تجهیزات آشپزخانه صنعتی، تجهیزات فست فود، تجهیزات آبمیوه و بستنی و دیگر بخش ها نموده است. امید است بتوانیم هرچند کوچک در زمینه آموزش و افزایش دانش شما عزیزان مثمر ثمر باشیم. به امید خدا


 

تهیه یک کرپ خوشمزه
Abolfazl Mahmodian 66

تهیه یک کرپ خوشمزه

توسط یک کرپ ساز

در حالی که  در فضای مجازی و آنلاین  دستور العمل های متفاوتی برای تهیه کرپ وجود دارد ممکن است شما وسوسه شوید از یک دستورالعمل  یا نمونه های  دیگر استفاده کنید ، ولی ما تصمیم گرفته ایم تا تجربه شما را ساده تر کرده و مواد اصلی مورد نیاز را برای ایجاد کرپ های  خوشمزه مطرح نماییم .

تمام آنچه شما نیاز دارید یک فنجان آرد سفید ، ½ فنجان شیر ، ½ فنجان آب ، دو عدد تخم مرغ ، دو قاشق غذاخوری کره و فقط یک مقدار کم نمک است . بیش از حد مواد دیگر به آن اضافه ننمایید و هر نوع شکر یا عسل را به مخلوط اضافه نکنید .

تمام مواد اولیه که قبلاً گفته شد را در یک میکسر مخلوط کنید. باور کنید یا نه ، به همین راحتی خمیر کرپ را تهیه کرده اید . اکنون می توانید از سازنده کرپ خود استفاده کنید.

برای پخت کرپ باید از یک کرپ میکر ( کرپ ساز ) استفاده نمایید . اولین کاری که باید انجام دهید پاک کردن سطح دستگاه  به منظور از بین بردن گرد و غبار است. پس از آن ، کافی است مقداری کره را روی سطح مالیده یا آن را با اسپری  روغن چرب کنید. اجازه دهید قبل از شروع ریختن خمیر ، دستگاه  گرم شود . ساده ترین روش برای پخش یکنواخت کرپ و در واقع تبدیل آن به یک لایه  نازک ، یکدست  ،  استفاده از دستگاه کرپ میکر است. در حالی که برخی از مدل ها دارای پخش کننده های چوبی مخصوص به خود هستند ، برخی دیگر ممکن است فاقد این ابزار باشند و  شما را مجبور به خرید جداگانه کنند .

بسته به تنظیمات گرما ، کرپ شما ممکن است یک تا دو دقیقه بپزد . در لحظه ای که حباب های بزرگ روی سطح کرپ شکل می گیرند ، می توانید مطمئن باشید که برای مدت زمان مناسب پخته شده است.

Rate article

بدون رتبه
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

اشتراک

Print

فایل ها برای دانلود

نظر

Collapse Expand نظرات (0)
You don't have permission to post comments.

انتخابگر پوسته

دی ان ان