آموزش

با سلام و عرض ادب خدمت کلیه دوستان گرامی.
با توجه به اهمیت آموزش در بخش محصولات و تهیه مواد اولیه، تیم پشتیبانی شرکت طبخ شمیم شروع به تهیه مقالات و دانستنیهای بحش آموزش در حوزه مواد غذائی، تجهیزات آشپزخانه صنعتی، تجهیزات فست فود، تجهیزات آبمیوه و بستنی و دیگر بخش ها نموده است. امید است بتوانیم هرچند کوچک در زمینه آموزش و افزایش دانش شما عزیزان مثمر ثمر باشیم. به امید خدا
21شهریور

Hello world!

مدیر ارشد | 0 نظرات | بازدید (21) |
Welcome to DNNGo xBlog. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
اطلاعات بیشتر

سلام

آموزش طرز تهیه مایع وافل

اطلاعات بیشتر
21شهریور

وافل

طرز تهیه وافل

وافل جزء صبحانه های خوشمزه ی انگلیسی است و خیلی هم با ذائقه ما ایرانی ها جوره، این صبحانه خوش طعم علاوه بر طعم خوبش ظاهر خیلی زیبا و دلپذیری داره و فقط کافیه برای درست کردنش وافل مواد اولیه آنرا تهیه کنید ، پس اگه طرفدار تنوع در صبحانه هاتون هستید وافل رو امتحان کنید، حتما جز طرفدارای پر و پا قرصش خواهید شد.

وافل (Waffle) یک نوع شیرینی پرطرفدار است که معمولا به عنوان عصرانه، صبحانه و یا وافل بستنی صرف می شود و ترکیب آن با توت فرنگی، موز، نوتلا و خامه بسیار لذیذ می شود.

مواد لازم برای تهیه وافل

  • آرد نول ۲۰۰ گرم
  • بکینگ پودر ۵ گرم
  • شکر ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شیر گرم  ۱۵۰ گرم
  • کره ۸۰ گرم
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه: دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف بزرگ، آرد، نمک، بکینگ پودر، پودر وانیل و شکر را باهم مخلوط کنید، یعنی خشک ها همه با هم مخلوط شوند.

زرده و سفیده ی تخم مرغ را هم بزنید و به شیر و کره آب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به محتویات ظرف آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در آخر با دقت روی صفحه پایینی وافل به صورت کاملا تخت مایع آماده شده خود را بریزید و صفحه بالایی را روی آن قرار دهید تا وافل شما آماده شود حدود ۱۰ دقیقه زمان میبرد تا وافل شما آماده شود توجه داشته باشید تا زمانی که احساس می کنید بخار از لبه های دستگاه بیرون می زند به هیچ عنوان روی وافل را باز نکنید.

۱۰ دقیقه بعد وافل ها طلایی شدن و حاضرن. این مقدار مایه که آماده کردیم تقریبا ۶ عدد وافل به ما میده.
حالا دیگه وافل های ما حاضرن و میتونیم با میوه و خامه تزیینش کرده و سرو کنیم

اطلاعات بیشتر