دستگاه دونات زن تمام اتوماتیک رومیزی مدل : TB-Donut Robot

دستگاه دونات زن تمام اتوماتیک رومیزی

طرز تهیه

آب را با نمک، شکر و روغن،  میکس نموده حرارت  دهید وخوب هم بزنید تا جوش بیاید. بعد از قوامآمدن، آرد را اضافه کنید. به آرامی مخلوط را میکس کنید تا کاملا یکدست گردد. وقتیکاملا یکدست شد، خمیر نیمه آماده را در یک سطح تمیز و صاف قرار داده تا خنک شود.خمیر خنک شده رو دوباره در میکسر قرار دهید. تخم مرغ را به خمیر اضافه کرده و میکسکنید. خمیر شما جهت تولید دونات ، آماده است. به یاد داشته باشید که دونات ها برای حفظ کردنشکل خود، بهترین دما برای پخت و شکل گیری دونات، 170 الی 180 درجه ی سانتیگراداست.

 

برند : محصولات شرکت طبخ شمیم