دستگاه دونات زن تمام اتوماتیک رومیزی

دستگاه دونات زن تمام اتوماتیک رومیزی
تولید کننده :
محصولات شرکت طبخ شمیم
کد:
TB-Donut Robot
قیمت:
تماس بگیرید
توضیحات:

دستگاه دونات زن تمام اتوماتیک رومیزی

طرز تهیه

آب را با نمک، شکر و روغن،  میکس نموده حرارت  دهید وخوب هم بزنید تا جوش بیاید. بعد از قوامآمدن، آرد را اضافه کنید. به آرامی مخلوط را میکس کنید تا کاملا یکدست گردد. وقتیکاملا یکدست شد، خمیر نیمه آماده را در یک سطح تمیز و صاف قرار داده تا خنک شود.خمیر خنک شده رو دوباره در میکسر قرار دهید. تخم مرغ را به خمیر اضافه کرده و میکسکنید. خمیر شما جهت تولید دونات ، آماده است. به یاد داشته باشید که دونات ها برای حفظ کردنشکل خود، بهترین دما برای پخت و شکل گیری دونات، 170 الی 180 درجه ی سانتیگراداست.

 

 
 افزودن به سبد خرید

محصولات شرکت طبخ شمیم دستگاه دونات زن تمام اتوماتیک رومیزی

مواد لازم جهت تهیه خمیر دونات (پیشنهاد طبخ شمیم)

  • 5 کیلوگرم آرد دونات
  • 125 گرم خامه
  • 650 گرم روغن (ترجیحا روغن کانولا)
  • 0.5 لیتر شیر
  • 450 گرم ماست
  • 1.5 لیتر آب     
  • 5 عدد تخم مرغ

طرز تهیه ی دونات تلمبه ای

مواد لازم:

  • آرد درجه یک ( آرد کیک یا آرد پاستا) 1 کیلوگرم
  • آب  1 لیتر
  • روغن آفتابگردان     40 گرم
  • تخم مرغ                 550 گرم
  • شربت شکر                  50 گرم
  • نمک به میزان لازم( برای5  کیلوگرم آرد، 1 قاشق چای خوری)

طرز تهیه

آب را با نمک، شکر و روغن،  میکس نموده حرارت  دهید وخوب هم بزنید تا جوش بیاید. بعد از قوامآمدن، آرد را اضافه کنید. به آرامی مخلوط را میکس کنید تا کاملا یکدست گردد. وقتیکاملا یکدست شد، خمیر نیمه آماده را در یک سطح تمیز و صاف قرار داده تا خنک شود.خمیر خنک شده رو دوباره در میکسر قرار دهید. تخم مرغ را به خمیر اضافه کرده و میکسکنید. خمیر شما جهت تولید دونات ، آماده است. به یاد داشته باشید که دونات ها برای حفظ کردنشکل خود، بهترین دما برای پخت و شکل گیری دونات، 170 الی 180 درجه ی سانتیگراداست.

شربت دونات تلمبه ای

در برخی از ملل، بسته به ذایقه ی مردم، دونات بهصورت غوطه وری در شربت( مانند بامیه ی ایرانی) سرو میشود.2.5 کیلوگرم آب را با 5 کیلوگرم شکر و یک عددلیمو ترش( آب لیمو)، در یک ظرف قرار دهید و روی شعله هم بزنید تا جوش بیاید. سپسدرب ظرف را گذاشته تا با شعله ی کم، برای 15 دقیقه حرارت ببیند. پس از خنک شدن،آماده ی استفاده است.( لیمو ترش بعد از جوشیدن محلول، اضافه گردد.)

این دستور پخت، پیشنهاد شرکت ترکیه ایی میباشد