ورود | ثبت نام  
 
  

امروز:  شنبه , 31 , 04 , 1396
 

طرز تهیه وافل با شکلات نوتلا

مواداولیه :

نشاسته ذرت1 قاشق سوپخوری

دارچین (آسیاب شده)1/4 قاشق چایخوری

آرد1 و نیم فنجان

شکر پودری1 ونیم فنجان

عصاره وانیل1 و نیم قاشق چایخوری

خامه (پر چرب)1 فنجان

شکلات نوتلا

در یک مخلوط کن یا به وسیله ییک همزن خامه پر چرب را با عصاره وانیل 5 دقیقه با سرعت نسبتاً زیاد بزنید تاحالتی شبیه به موس پیدا کند. 
آرد، شکر پودری، دارچین ونشاسته ذرت را در یک کاسه دیگر الک کنید سپس مواد خشک را به آرامی داخل مواد مرطوببریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. در کاسه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید وبگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند. 
تابه گریل دو طرفه را با دمایبالا (375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. 

یک قاشق سوپخوری پر از خمیررا وسط تابه بریزید. 

در آن را ببندید و وافل را 90ثانیه بپزید. 

بلافاصله وافل را از تابهبیرون بیاورید و با یک قالب شیرینی 5 سانتی متری آن را برش دهید تا دایره هایی یکاندازه داشته باشید.

وافل ها را کنار بگذارید تاخنک شوند. 

وقتی وافل خنک شد یک روی آنشکلات نوتلا بمالید و یک وافل دیگر روی آن قرار بدهید تا حالت ساندویچ پیدا کند. 

نکته:

موقع در آوردن وافل ها ازتابه و برش دادن آنها سرعت موضوع مهمی است. چون وافل ها وقتی بمانند سفت می شوند ووقتی بخواهید آنها را با قالب برش دهید خرد می شوند.

    
طراحی سایت توسط